تبلیغات
بانو - مربای سیب زرد کامل ( میترا اشرفی )
یکشنبه 26 دی 1389

مربای سیب زرد کامل ( میترا اشرفی )

   نوشته شده توسط: رز    

مربای سیب زرد کامل ( میترا اشرفی )
 
مواد لازم
سیب زرد کوچک 1 کیلو * شکر 1 کیلو * آب لیموی تازه 2/1 پیمانه * گلاب 2 تا 3 ق.س *
برچسب عنوان2
مقدار عنوان2
 
چگونگی تهیه
انتهای سیب ها را به اندازه یک سکه کوچک ببرید. مغز و دانه های سیب را به شکلی که بدنه سیب آسیب نبیند خارج کنید. حالا سیب ها را پوست بکنید و مراقب باشید که دم چوبی سیب کنده نشود. از میزان اعلام شده آب لیمو در مواد اولیه 2 تا 3 ق.س بردارید و باقی آن را در مقداری آب سرد بریزید و سیب های پوست کنده را در این محلول قرار دهید تا سیاه نشوند.
سیب ها را در قابلمه لعابی مناسبی ریخته و یک و نیم لیتر آب روی آن بریزید به شکلی که آب روی سیب ها را بگیرد. ظرف را روی حرارت قرار دهید و نزدیک 30 دقیقه زمان بدهید که سیب ها بپزند. بعد از پخت سیب ها را خارج کنید. آب باقی مانده در ظرف را با شکر مخلوط کرده و اجازه بدهید روی حرارت شکر کاملا حل شود. حالا دوباره آرام سیب ها را به قابلمه برمی گردانید و زمان می دهید که شربت به همراه سیب ها قوام آمده و غلیظ و شفاف شود.
در انتهای پخت آب لیمو و گلاب را اضافه کنید و بعد از چند جوش قابلمه را از روی حرارت بردارید. در همان زمان اضافه کردن آب لیمو در صورت دلخواه می توانید رنگ خوراکی نیز به مواد اضافه کنید تا مربای رنگی داشته باشید.