تبلیغات
بانو - کاچی گل و گردو ( پریوش کشاورز )
یکشنبه 26 دی 1389

کاچی گل و گردو ( پریوش کشاورز )

   نوشته شده توسط: رز    

 
مواد لازم
آرد گندم مرغوب 100 گرم * روغن حیوانی یا مخلوط روغن مایع و کره 300 گرم * گردو 200 گرم * آب 15 پیمانه * شکر 600 گرم * زعفران دم کرده 1 ق.م * گلاب 1 پیمانه * گل سرخ به میزان لازم *
برچسب عنوان2
مقدار عنوان2
 
چگونگی تهیه
مناسب ترین آرد برای این کاچی آرد نان سنگک است. در صورت تمایل می توان از آرد برنج نیز استفاده کرده که در این صورت رنگ کاجی روشن تر می شود.
آرد را الک کنید و در قابلمه ای که گنجایش مواد را داشته باشد تفت دهید تا بوی آرد به مشام برسد. سپس روغن را اضافه کرده و آرد را با کمی روغن سرخ کنید ( کاچی مانند حلوا به سرخ کردن زیاد احتیاج ندارد ) حالا گردو را با مقداری آب گرم خیس کنید. آب ، شکر ، زعفران دم کرده را با هم جوشانده وبا احتیاط به آرد سرخ شده اضافه کنید و با قاشق چوبی آن را هم بزنید به طوریکه آرد گلوله نشود. اگر مایه غلیظ بود مقداری آب اضافه کنید و آنقدر هم بزنید تا جوش بیاید. شعله آتش را کم کنید تا کاچی ریز بجوشد. در اواخر طبخ ، گلاب را اضافه کنید و زمان بدهید تا کاچی به روغن بیفتد. گردو را که از قبل خیس کرده بودید در آبکش بریزید و به صورت نگینی ریز کنید و در اخر به کاچی اضافه کنید.
کاچی را در ظرف مناسب ریخته و با گل سرخ آن را تزئین کنید . گل سرخ با گرمای کاچی نرم می شود و با گردو و شیرینی کاچی طعم مطبوعی پیدا می کند