تبلیغات
بانو - نان عسلی ( آرزو گنجی )
یکشنبه 26 دی 1389

نان عسلی ( آرزو گنجی )

   نوشته شده توسط: رز    

نان عسلی ( آرزو گنجی )
 
مواد لازم
خمیر ترش 1ق.چ * شیر ولرم 2/1 پیمانه * شکر 1 ق.چ * آرد حدود 240 گرم * کره 30گرم * شکر 40 گرم * تخم مرغ 1 عدد * رنده پوست پرتقال 1 ق.چ * عسل برای تزئین *
مواد میانی : کره 30 گرم * پودر قند 60 گرم * رنده پوست لیمو 1 ق.چ *
برچسب عنوان2
مقدار عنوان2
 
چگونگی تهیه
ابتدا یک قاشق شکر را با شیر حل نموده و مایه خمیر را به آن اضافه می دهیم و 5 تا 7 دقیقه زمان می دهیم تا پف کند.
در ظرف دیگری کره را به همراه شکر ، رنده پوست پرتقال و تخم مرغ خوب مخلوط کرده مایه خمیر به عمل آمده را به همراه آرد کم کم اضافه می کنیم تا خمیر لطیفی به دست آید. خمیر را خوب ورز می دهیم. خمیر را به مدت 1 ساعت استراحت می دهیم تا حجم آن دوبرابر شود.
کمی روی میز کار آرد پاشیده و از خمیر به اندازه نارنگی کوچک برداشته و روی میز کار باز می کنیم. به شکل دایره باز می کنیم و از مواد میانی به اندازه ی یک فندق در میان آن می گذاریم و خمیر را تا می زنیم تا به شکل نیم دایره درآید . باز هم خمیر را تا می زنیم تا چهار لا شود.
سپس روی آن را می پوشانیم و 20 دقیقه استراحت می دهیم. حالا آنها را در فر با حرارت 190 درجه سانتیگراد به مدت 20 الی 25 دقیقه می پزیم.
طرز تهیه مواد میانی : همه مواد رابا قاشق با هم مخلوط می کنیم.