تبلیغات
بانو - devil's food cake
یکشنبه 5 دی 1389

devil's food cake

   نوشته شده توسط: رز    

        
  
این کیک طعم بسیار دلپذیری دارد و کرم میانی بسیار خوشمزه! امیدوارم امتحان کنید و لذت ببرید. 

        

مواد کیک
کره 150 گرم       کاکائو50 گرم          اب جوش 3/2 پیمانه            شیر گرم3/1پیمانه
ارد210گرم        تخم مرغ مرغ بزرگ 3عدد   شکر 300 گرم           جوش شیرین 1 ق چ
نمک 2/1 ق چ     وانیل مقداری

مواد کرم میانی
120 گرم شکلات تلخ    120 گرم شکلات شیری(قهوه ای)        300 گرم نوتلا(یا مارک دیگر)
1 و 3/1 پیمانه خامه صبحانه

تزئین
120 گرم شکلات تلخ


تهیه کیک
*برای تهیه کیک کره را نیم ساعت پیش در دمای محیط قرار دهید.
فر راروی 180 درجه تنظیم کنید.دو عدد قالب گرد 20 سانتی را چرب (کف و دیواره)و ته قالب *کاغذروغنی انداخته دوباره چرب کیند و مقداری کاکائو بپاشید و اضافه های کاکائو را بتکانید.
*روی کائو اب جوش ریخته کاملا مخلوط کرده و شیر داغ را هم اضافه کنید و بگذارید خنک شود.
*ارد و جوش شیرین و نمک را الک کنید.
*کره را با همزن کاملا بزنید.
*شکر را اضافه کرده و دوباره در دور متوسط 5 دقیقه بزنید.
*تخم مرغها را یکی یکی اضافه کرده و بعد از هر بار اضافه کردن خوب هم بزنید.
*وانیل را هم بیفزائید.
*دور همزن را کند کرده و به هنگام اضافه کردن مواد پایینی مخلوط کنید.
*به تناوب مخلوط ارد و مخلوط شیر را اضافه کنید.
(1/3ارد>>2/1 مخلوط شیر>>3/1 ارد>>بقیه مخلوط شیر>>بقیه ارد)
*هر دو قالب را در فر قرار دهید به مدت 25-30 دقیقه.

تهیه کرم میانی:
شکلاتهارا ذوب کرده(بن ماری) کرم نوتلا یا(سارلاو..)را اضافه کرده با همزن هم بزنید
در اخر خامه را اضافه و مخلوط کنید. بعد از اضافه کردن خامه زیاد نزنید ..فقط در حدی که مخلوط شود کافیست.

شکلات برای تزئین :
شکلات را به روش بن ماری ذوب کرده روی  کاغذ روغنی به ابعاد 36*40 پهن کنید به طوری یک سانت از لبه ها ازاد باشد.
کاغذ روغنی دیگری به همین اندازه برش زده و روی شکلاتی که مالیده شده پهن کنید با دست فشار دهید تا هوا بین کاغذ و شکلات نماند(به اندازه کاغذ گفته شده دقت کنید.)
هر دور ا باهم لوله کرده و روی سینی گذاشته حداقل 2 ساهت در یخچال بماند.برای اینکه باز نشود قسمت انتهای کاغذ را زیر داده و کناره های لوله را وسیله ای قرار دهید تا وا نشود.
بعد از این مدت از یخچال خارج کرده و با حرکتی تند لوله را باز کنید تکه های شکلات ایجاد خواهد شد.
به کمک کفگیر به سینی انتقال دهید و تا مدت تزئین در یخچال نگهداری کنید.

تزئین کیک:
بعد از خنک شدن کیکها کاغذ روغنی را جدا کرده و روی سینی کیک قرار دهید
روی اولین کیک 3/1 از مقدار کرم میانی را بمالید کیک دوم را رویش قرار دهید و بقیه کرم را  به دیواره ها و روی کیک مالیده و صاف کنید.
تکه های بلند شکلات را به دیواره ها چسبانده و خرد شده ها را روی کیک بریزید.(سعی کنید به کمک گیره ای که در یحچال سرد شده این کار را انجام دهید وگرنه باعث اب شدن شکلات خواهد شد.)