تبلیغات
بانو - نان خرمایی ( راضیه احدی )
دوشنبه 22 آذر 1389

نان خرمایی ( راضیه احدی )

   نوشته شده توسط: رز    

نان خرمایی ( راضیه احدی )
 
مواد لازم
کره نرم شده 60 گرم * شکر 2 ق.س * تخم مرغ 1 عدد * شیر ولرم 125 میلی لیتر * خمیر مایه 7 گرم * نمک 4/1 ق.چ * آرد 300 تا 350 گرم *
مواد میانی : خرما چرخ شده 250 گرم * دارچین 1 ق.چ * زنجبیل 2/1 ق.چ *
برچسب عنوان2
مقدار عنوان2
 
چگونگی تهیه
ابتدا خمیر مایه را با شیر ولرم و یک قاشق شکر مخلوط کرده و روی آن بپوشانید و به مدت 3 تا 5 دقیقه زمان بدهید تا پف کند.
در ظرف دیگری شکر + کره + نمک و تخم مرغ را به مفتول دستی بزنید تا مخلوط شود. سپس خمیر مایه عمل آمده را اضافه کنید. کمی هم بزنید و بعد به تدریج آرد را اضافه کنید نا خمیر به دست آید. خمیر را خوب ورز دهید تا صاف و یکدست شود. روی خمیر را بپوشانید و به مدت 1 ساعت استراحت دهید تا حجم آن دو برابر شود.
بعد از مدت کمی ورز دهید. از خمیر چانه های کوچک 15 تا 18 گرمی بردارید. از مواد میانی داخل هر چانه قرار دهید و سه عدد سه عدد داخل قالب مافین قرار دهید.
در این مرحله یک ربع به خمیرها استراحت دهید. حالا قالب را در فر با حرارت 200 درجه سانتیگراد به مدت 20 دقیقه قرادهید تا روی آن طلایی شود.
پس از سرد شدن نان ها می توانید روی آن ها پودر قند بریزید.
طرز تهیه مواد میانی : خرما خشک را چرخ کنید یا روی حرارت له کنید. سپس به آن دارچین و زنجبیل اضافه کنید. از این مخلوط به اندازه فندق برداشته و کنار بگذارید