تبلیغات
بانو - نان پنجیک ( آرزو گنجی )
دوشنبه 22 آذر 1389

نان پنجیک ( آرزو گنجی )

   نوشته شده توسط: رز    

نان پنجیک ( آرزو گنجی )
 
مواد لازم
شیر 2/1 پیمانه * خمیر مایه 5/1 ق.چ * نمک 2/1 ق.چ * کره 50 گرم * تخم مرغ 1 عدد * شکر 60 گرم * بیکینگ پودر 2/1 ق.چ * آرد 350 گرم *
مواد کرم : شکر 2/1 پیمانه * نشاسته 1 ق.س * آرد 1 ق.س * شیر 1 پیمانه * تخم مرغ 1 عدد * وانیل 4/1 ق.چ *
برچسب عنوان2
مقدار عنوان2
 
چگونگی تهیه
ابتدا در ظرف کوچکی شیر را به همراه یک قاشق شکر حل کرده مایه خمیر را اضافه می کنیم کنار می گذاریم تا پف کند.
در ظرف دیگری نمک ، کره ، تخم مرغ ، شکر ، بیکینگ پودر را با قاشق مخلوط کرده سپس مایه خمیر به عمل آمده را اضافه می کنیم. کم کم آرد را اضافه کرده خمیر را خوب ورز می دهیم . روی خمیر را می پوشانیم و یک ساعت و نیم به آن استراحت می دهیم تا حجم آن دو برابر شود. سپس از خمیر گلوله هایی به اندازه ی نارنگی برمی داریم و گرد می کنیم. گلوله ها را با فاصله روی سینی چرب شده فر می چینیم. دوباره روی گلوله ها را می پوشانیم و 40 دقیقه به آن استراحت می دهیم. سپس در فر با حرارت 200 درجه سانتیگراد می پزیم.
بعد از پخت صبر می کنیم تا نان ها ها سرد شوند. سپس آن را از وسط تا نیمه برش می دهیم و کرم را در میان نان قرار می دهیم.

طرز تهیه کرم : شکررا با نشاسته و آرد مخلوط کرده شیر سرد را کم کم به آن اضافه می کنیم. تخم مرغ را نیز اضافه کرده و روی حرارت می گذاریم. مرتب هم می زنیم تا غلظت آن مانند فرنی شود. در آخر وانیل را به آن اضافه می کنیم.