تبلیغات
بانو - سوپ مرغ و شیر و تره فرنگی ( رامین صادقی )
دوشنبه 22 آذر 1389

سوپ مرغ و شیر و تره فرنگی ( رامین صادقی )

   نوشته شده توسط: رز    

سوپ مرغ و شیر و تره فرنگی ( رامین صادقی )
 
مواد لازم
شیر 2 لیتر * تره فرنگی 1 کیلو * جوانه ماش 300 گرم * آب مرغ 1 لیتر * کلم بروکلی 300 گرم * آرد به میزان لازم * مرغ پخته شده 2 پیمانه * کره 100 گرم * کنسرو مخلوط سبزیجات 2 قوطی * روغن به میزان لازم * نمک و فلفل به میزان لازم *
برچسب عنوان2
مقدار عنوان2
 
چگونگی تهیه
ابتدا تره فرنگی و قارچ و بروکلی را در دیگ ریخته و روی حرارت قرار می دهیم تا نرم شود و آب بیاندازد.
در ظرف دیگری آرد و کره را تفت می دهیم و بعد به تدریج شیر را به آن اضافه می کنیم تا رقیق شود.زمانی که غلظت پیدا کرد از روی حرارت برمی داریم.
وقتی سبزجات نرم شدند باید جوانه ماش و آب مرغ را اضافه کنیم. 5 دقیقه ی دیگر این مخلوط را روی حرارت نگه می داریم. بعد از این مدت مرغ و نخود سبز و ذرت و هویج را به همراه مخلوط غلیظ شیر و آرد را اضافه می کنیم.
حالا فقط چند دقیقه دیگر روی حرارت نگه می داریم و بعد سرو می کنیم.