تبلیغات
بانو - بیسکوییت کرم دار ( گلریز کاوه )
شنبه 20 آذر 1389

بیسکوییت کرم دار ( گلریز کاوه )

   نوشته شده توسط: رز    

بیسکوییت کرم دار ( گلریز کاوه )
 
مواد لازم
کره 185 گرم * پوست لیموی رنده شده 1 ق.چ * پودر شکر 120 گرم * شکلات چیپسی 60 گرم * آرد ذرت 110 گرم * آرد سفید 185 گرم* بیکینگ پودر 2 ق.چ *
مواد لازم برای کرم: خامه 80 میلی لیتر * شکلات سیاه 125 گرم * آب پرتقال 1 ق.س * کره 60 گرم *
برچسب عنوان2
مقدار عنوان2
 
چگونگی تهیه
کره را به همراه پودر شکر می زنیم تا سبک شود و به شکل کرم درآید.پوست لیمو و بعد از آن شکلات را اضافه می کنیم. مواد را کاملا با هم مخلوط می کنیم.
آرد + آرد ذرت و بیکینگ پودر را الک می کنیم و به مخلوط بالا اضافه می کنیم.
بعد از مخلوط شدن مواد 1 قاشق سوپخوری ماست و یا انواع کرم های میوه ای را به مواد بالا اضافه می کنیم تا مواد خمیری شود. خمیر را روی سطح آرد پاشی شده به ضخامت 2 میلی متر باز می کنیم.به دلخواه قالب می زنیم و یا با کاتر آن را برش می دهیم. برش ها را داخل سینی فر قرار می دهیم.
حرارت فر 190 درجه سانتیگراد باید باشد. شیرینی ها را به مدت 12 دقیقه می پزیم. بعد از پخت از سینی خارج می کنیم.زمان می دهیم تا خنک شود و بعد کرم ها را میان بیسکوییت ها می ریزیم.

طرز تهیه کرم : خامه را روی حرارت ملایم می جوشانیم. آب پرتقال و کره را داخل آن می ریزیم. خوب مخلوط می کنیم تا کرم صاف و یکدست شود.
سپس از روی حرارت برمی داریم و کنار می گذاریم تا خودش را بگیرد و قابل استفاده شود.