تبلیغات
بانو - دیماج ( پری ناز گل آور )
شنبه 20 آذر 1389

دیماج ( پری ناز گل آور )

   نوشته شده توسط: رز    

دیماج ( پری ناز گل آور )
 
مواد لازم
نان لواش کوبیده شده 500 گرم * سبزی خوردن 250 گرم * پیاز خام 2 عدد * پیاز داغ 250 گرم * مغز گردو 1 پیمانه * پودر تخم گشنیز 3 ق.غ * پودر گلپر 1 ق.غ * تخم سیاه 2 تا 3 ق.غ * پنیر محلی 200 گرم *
برچسب عنوان2
مقدار عنوان2
 
چگونگی تهیه
ابتدا نان لواش را می کوبیم و از الک ریزی رد می کنیم تا آرد نرم آن گرفته شود.این کار از خمیر شدن دیماج جلوگیری می کند.
سپس کمی آب ولرم روی نان ها می ریزیم و هم می زنیم. پنیر محلی ، تخم گشنیز ، گلپر، تخم سیاه ، و پیاز خام ریز نگینی شده را اضافه می کنیم. مخلوط می کنیم .
گردوی خرد شده و سبزی خوردن ریز خرد شده را به همراه پیاز داغ در آخر اضافه می کنیم و باز کمی هم می زنیم تا مواد مخلوط شوند. روی این ظرف را روکش پلاستیکی یا در می گذاریم و به مدت 2 ساعت صبر می کنیم تا نان ها نرم و مزه دار شوند بعد سرو می کنیم.
توجه داشته باشید که نان در دیماج نباید خمیر شود.