تبلیغات
بانو - شکنه ( پری ناز گل آور )
شنبه 20 آذر 1389

شکنه ( پری ناز گل آور )

   نوشته شده توسط: رز    

شکنه ( پری ناز گل آور )
 
مواد لازم
پیاز 2 تا 3 عدد * شنبلیله خشک 1 ق.س * تخم مرغ 2 عدد * آب 4 تا 5 پیمانه * آرد 1 ق.س * نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم *
برچسب عنوان2
مقدار عنوان2
 
چگونگی تهیه
در قابلمه ای روغن مایع ریخته پیازهایی را که خیلی نازک و یکدست خرد کرده ایم سرخ کنیم. در اواخر تفت نمک و فلفل و زردچوبه را اضافه می کنیم و باز هم تفت می دهیم. سپس آرد را اضافه کرده و تفت کوتاهی می دهیم. حالا شنبلیله را اضافه می کنیم و 1 دقیقه دیگر تفت می دهیم. سپس آب را اضافه می کنیم و حرارت را کم می کنیم. 15 تا 20 دقیقه زمان می دهیم تا بجوشد. بعد از گذشت این زمان تخم مرغ ها را که در ظرف جداگانه ای زده ایم آرام و به تدریج به اشکنه اضافه می کنیم. تخم مرغ ها که بسته شد از روی حرارت برمی داریم و سرو می کنیم