تبلیغات
بانو - قره قروت ( پوران دخت نمیرانیان )
شنبه 20 آذر 1389

قره قروت ( پوران دخت نمیرانیان )

   نوشته شده توسط: رز    

قره قروت ( پوران دخت نمیرانیان )
 
مواد لازم
آب زیر ماست یا دوغ ترش 5 لیتر * نمک 2 ق.غ * آرد ( در صورت نیاز ) 2 ق.غ *
برچسب عنوان2
مقدار عنوان2
 
چگونگی تهیه
روش اول : آب زیر ماست را نمک می زنیم و روی شعله گاز به مدت 4 تا 5 ساعت قرار می دهیم. شعله باید ملایم باشد. کم کم دوغ غلیظ می شود و رنگ آن نیز تیره می شود.


روش دوم : آب زیر ماست را به نمک به مدت 2 ساعت می جوشانیم. بعد از این مدت از روی شعله برمی داریم و زمان می دهیم تا سرد شود. بعد داخل کوزه های گلی می ریزیم روی آن را پارچه نخی نازک می کشیم و در مقابل آفتاب خیلی داغ و پر حرارت قرار می دهیم تا کم کم آب اضافی آن گرفته شود و قره قروت آماده شود.