تبلیغات
بانو - هویج تفت داده مفیدتر از هویج خام
یکشنبه 7 آذر 1389

هویج تفت داده مفیدتر از هویج خام

   نوشته شده توسط: رز    





توصیه همه متخصصان تغذیه، مصرف میوه و سبزیجات تازه به صورت روزانه است؛ چرا که این مواد سرشار از ویتامین ‌ها ، املاح و مواد مورد نیاز بدن هستند. هویج نیز از جمله میوه‌هایی است که مصرف آن به افراد توصیه می‌شود.

به گزارش ایسنا، هدف اصلی از مصرف سبزی‌ها، استفاده از آنتی‌اکسیدان‌ها، ویتامین‌ها و مواد مغذی موجود در آنهاست که در بیشتر موارد توصیه می‌شود سبزیجات به‌صورت خام یا آب‌پز مصرف شود.


این در حالی است که هویج هم به صورت خام و هم تفت داده شده مفید بوده و نیازهایی از ویتامین و املاح بدن را تامین می‌کند.

هویج به صورت خام دارای ویتامین A و بتاکاروتن بوده که علاوه بر تامین ویتامین A در بدن، بتاکاروتن آن خود‌به‌خود در پیشگیری از بیماری‌های قلبی عروقی موثر است.

همچنین اگر هویج کمی تفت داده شود و در واقع همراه با چربی باشد میزان جذب آن بیشتر می‌شود؛ چرا که ویتامین A از جمله ویتامین‌های محلول در چربی است و به علاوه ضریب جذب کاروتن‌ها به خصوص بتاکاروتن موجود در هویج که پیش‌ساز ویتامین A است در صورت تفت دادن و همراه‌شدن آن با چربی تا 3 برابر افزایش می‌یابد.

اگر تفت دادن هویج به سرخ کردن آن تبدیل شود و چربی همراه با آن زیاد باشد خود مشکل‌ساز بوده و خطرناک است.