تبلیغات
بانو - کرم کیک میوه ای - گلریز کاوه
شنبه 27 شهریور 1389

کرم کیک میوه ای - گلریز کاوه

   نوشته شده توسط: رز    

 
 
مواد لازم
کیک اسفنجی 3 تخم مرغی 1 عدد
کمپوت زرد آلو 2 قوطی
آبمیوه برای مرطوب کردن 3 قاشق سوپخوری
پودر ژلاتین 3 قاشق سوپخوری
شکر 6 قاشق سوپخوری
نعنای تازه چند شاخه برای تزیین
خامه فرم گرفته 350 گرم
برچسب عنوان2
مقدار عنوان2
 
چگونگی تهیه
کیک اسفنجی را در یک قالب چهارگوش 23 سانتی متری تهیه کنید بعد از پخت از قالب جدا کرده و مجددا" داخل قالب کمربندی قرار دهید. سطح روی کیک را با آبمیوه مرطوب کرده و کنار بگذارید. کمپوت زردآلو را از شیره آن جدا کرده هسته های زرد آلو را نیز جدا و یک دوم از شیره را داخل ظرفی ریخته و پودر ژلاتین را روی آن بپاشید. روی بخار آب قرار دهید (بن ماری) تا رقیق شود. باقیمانده شیره و زرد آلوها را داخل دستگاه غذاساز بریزید و شکر را به آن اضافه کنید و به مدت 3 ثانیه بزنید تا به شکل پوره در آید سپس ژلاتین رقیق شده را به آن اضافه کنید.
نیمی از این مواد را داخل خامه فرم گرفته بریزید و بعد از مخلوط شدن مواد را روی کیک اسفنجی مرطوب شده پهن کنید و سطح روی آن را کاملا" صاف کنید. باقیمانده پوره میوه را روی مواد خامه ای ریخته و بعد از صاف کردن داخل یخچال قرار دهید تا کاملا" فرم گرفته و سفت شود. سپس از قالب جدا کرده برش دهید. سطح روی آن را به صورت دلخواه با خامه و برگ نعنای تازه تزیین نمایید. در صورت تمایل می توانید به جای کمپوت زرد آلو از هر نوع کمپوت استفاده کنید. بنابراین در تمام فصول می توانید از این کرم کیک مطابق ذائقه خود استفاده کنید.
نکته: برای تهیه این کرم کیک می توان هم از میوه تازه و هم کمپوت شده استفاده کرد.
HyperLink